vrijdag

uitnodiging 7 november 't Kruis

NOOM was ruim anderhalf jaar jong toen ik in maart 1996 lid werd van dit koor. Van het begin af aan heb ik met veel plezier gezongen mede door het veelzijdig repertoire wat gezongen wordt. Veel nieuwe leden heb ik zien komen maar ook weer gaan, maar ook velen die jaren bleven of er nog steeds zijn en enkelen die vanaf het begin nog steeds lid zijn. In de loop van deze 15 jaar is er een vaste kern gegroeid die nieuwe leden hartelijk verwelkomen en ze proberen het NOOM gevoel mee te geven.

We zijn een koor waarin zangers tijd en geld investeren. Veel koorleden hebben zangles, wekelijks wordt er gerepeteerd maar ook thuis is het instuderen aan het repertoire een belangrijke taak. Zo proberen we met z’n allen de doelstelling van NOOM waar te maken. Een kwaliteitskoor neer te zetten en zangers als solisten, podium ervaring mee te geven. Hierdoor zijn al verschillende zangers van NOOM doorgegaan als solist.

Nu staan we voor ons 15 jarig jubileum wat we met een feestelijk concert willen vieren.

Met onze dirigent Christine Bontebal-Caron, die al weer anderhalf jaar de leiding heeft en Marijke Vis die al ruim 5 jaar bij ons als pianiste het koor begeleid, is er in samenwerking met de muziekcommissie een gevarieerd programma voor u in elkaar gezet.

Komt allen 7 november 15:00 naar 't Kruis.

Ik wens u een genoeglijke middag.

Leny Borsjes-Bleeker - Voorzitter

Geen opmerkingen: